Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

Tässä vaiheessa vuotta on aika kiittää vuonna 2017 kohdattuja ihmisiä ja yhteistyökumppaneita. Vuosi on ollut hieman erilainen kuin aiemmat. Vuonna 2016 loppunut Beat66 –bändin toiminta aiheutti sen että myös 2017 vuodesta tuli hiljaisempi esim. keikkarintamalla kuin aikoihin. Alkuvuodesta uuden rytmiryhmän etsintä ja uusien mainioiden soittajien (Sami Ekholm, basso ja Jonne Ylennysmäki, rummut) löytyminen teki kuitenkin vuodesta ikimuistoisen. Syntyi uusi Markku Touronen Band. Hieman tyylikin muuttui entisestä ehkä piirun verran rokimpaan. Tuli uusia lauluja ohjelmistoon sekä aivan uutta kipinää koko toimintaan. Nyt on aika toivottaa kaikille Oikein Hyvää ja Rauhallista Joulua sekä Onnellista Uutta Vuotta! Toivottavasti nähdään entistä enemmän keikoilla ensi vuonna!

rockpukki

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s