Uusi single: Kiireettömään Aamuun julkaistaan 15.7.2019!

Vihdoinkin voin kertoa iloisia uutisia….. UUSI singleni Kiireettömään Aamuun (Säv. Sami ja Marko Lapiolahti/San. Juho Rintarunsala) julkaistaan ma 15.7.2019 ensin Youtubessa ja cdbaby.comissa (https://store.cdbaby.com/Artist/MarkkuTouronen) ja lähiaikoina myös Spotifyssa, Apple Musicissa ja kaikissa mahdollisissa digimusiikkisivustoissa kautta maailman! Kiireettömään Aamuun on häpeämättömän iskelmällinen voimaballadi, jonka perusvire on positiivinen onnellisuus. Rakkaudellinen raukea olotila jossa ei ole toisen ihmisen läheltä kiire minnekään…. Seuraa ilmoittelua ja pysy kanavalla ja mitä näitä nyt olikaan!  (Kannen valokuva: Katja Urrila/Kuvaamo Into. Graafinen suunnittelu: V-M Moksunen)


Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s