Markku Touronen Trio julkaisi singlen!

Vas. Mauri Touronen: kitara, Markku Touronen: laulu ja Sami Ekholm: basso, koskettimet, rumputaustat jne.

Jo jokusen kuukauden ajan on Ruovedellä sijaitsevalla treenikämpällä uurastanut uusi kokoonpano nimeltä Markku Touronen Trio. Soittajat ovat tuttuja jo edellisestä Markku Touronen Band -kokoonpanosta, joka myös toimi Virrat-Ruovesi -akselilla. Trion moderni konsepti saattaa olla vanhoillisimmille iskelmä/rautalanka -puritaaneille pala purtavaksi, nimittäin Trio hyödyntää ilmaisussaan osin valmiiksi etukäteen äänitettyjä kosketinsoitin- ja rumputaustoja, joiden päälle lauletaan sekä soitetaan kitarat ja bassot livenä. Taustat on huolellisesti soittanut ja tuottanut basisti/multi-instrumentalistimme Sami Ekholm kotistudiossaan. Kyse ei ole siis mistään ”halvasta” rumpukonelätkytyksestä, vaan oikeasti soitetuista taustoista. 🙂

Uusi single ”Rajaton Kaipaus” eli alunperin Moon Martin: No Chance on aiemmin julkaistu Jukka Itkosen suomentamana Topi Sorsakosken ja Agentsien vuonna 1987 julkaistulla Besame Mucho -albumilla. Markku Touronen Trioon kuuluu Markun lisäksi kitaristi-veli Mauri Touronen, sekä basisti/multi-instrumentalisti Sami Ekholm, joka vastaa myös singlen äänityksestä ja miksauksesta.

Single on lähetetty eri radioihin ja sitä voi toivoa niistä soitettavaksi vaikkapa näistä linkeistä: Radiotoiveet

Markku Touronen Trioa voi tilata keikoille numerosta 044 5253260 tai sähköpostilla info@soundbytemusic.fi

Voit kuunnella singlen myös vaikka seuraavista palveluista:

Spotifysta: https://open.spotify.com/album/4meEbDKUoxjOOyfGIz48Za

Youtubesta: https://youtu.be/PqQ15ZH-yNw

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s