MARKKU TOUROSEN UUSI SINGLE ”LÄHELLÄSI” JULKAISTU 2.4.2020!

Levynkannen valokuva: Valokuvaus Marko Lapiolahti. Levynkannen graafinen design: Roseland Graphics.

2.4.2020 eli heti aprillipäivän jälkeen kun vuorokausi vaihtui jätettiin leikki sikseen ja oli ”tosi kyseessä”, 😀 nimittäin silloin julkaistiin Markku Tourosen uusi single ”Lähelläsi” Youtubessa ensiesityksenä, sekä kaikissa yleisimmissä suoratoistopalveluissa kautta maailman. Kuuntele single Spotifysta: https://open.spotify.com/album/3PWo7fH3qg8c0juNENdKES?si=KHsB0bb7S1umvdOa2YOpoQ

Katso VIRALLINEN LYRIIKKAVIDEO YouTubessa! –>

”Lähelläsi” on Markku Tourosen 6. soolosingle. Laulun takaa löytyy jo tuttu luottotiimi, eli säv. Sami ja Marko Lapiolahti. San. Juho Rintarunsala. Kappaleen voisi luonnehtia rakkausteemoineen olevan osa löyhää trilogiaa Markun edellisten sinkkujen ”Kiireettömään Aamuun” ja ”Hyvät Elää” kanssa. Perin tutuissa, mutta aina niin ajankohtaisissa parisuhdeteemoissa siis liikutaan. Tämähän sopii laulajana vahvana tunteiden tulkkina tunnetun Markun pirtaan enemmän kuin hyvin. Sävellyksenä ja toteutuksena ”Lähelläsi” edustaa melko modernia pop-iskelmää mahtipontisine sovituksineen ja jopa särökitarasaundeineen.

Laulun synnystä tekijät kertovat seuraavaa. Ensin oli valmiina Juho Rintarunsalan sanat, jotka olivat ensin ”Edessäsi”-nimiset, joihin kappaleen pääsäveltäjä Sami Lapiolahti alkoi hyräillä melodiaa. Mentyään näillä eväin veljensä Markon pakeille Noisy Silence Studiolle, siellä laulu kehittyi yhdessä ideoiden lopulliseen muotoonsa. Erityismaininnan ansaitsee alun ja lopun hienot pianomelodiat, jotka ovat Marko Lapiolahden sävelkynästä.

Sanoittaja Juho Rintarunsala kertoo:
”Lähelläsi” -laulun teksti kertoo läheisyyden merkityksestä voimavarana. Kun on joku, jonka lähellä saa olla, on helpompi kestää vaikeat ajat ja myös muistot hienoista yhteisistä hetkistä tuo uskoa tulevaan haasteidenkin edessä.
Vaikka elämä muuten olisi niukkaa, saa toisen ihmisen läheisyys sen tuntumaan elämisen arvoiselta.”

Laulaja itse luonnehtii ”Lähelläsi” -kappaleen olevan singleistään tähän mennessä paras sekä sävellyksenä, että myös lyyrikko Rintarunsalan tekstin suhteen. ”Mielestäni myös Marko Lapiolahden studiotuotannon jälki eli Markon loihtimat upeat soundit ovat parasta tähän mennessä! Olen tästä hyvin innoissani ja odotukset ovat korkealla! Toivottavasti myös radioasemat ja sitä kautta kuulijat ottavat tämän omakseen.”

Single taltioitiin siis tuttuun tapaan Marko Lapiolahden kotoisassa ja viihtyisässä Noisy Silence Studiossa Laihialla. Marko Lapiolahti vastaa tällä kertaa singlellä myös kaikista soitintaustoista ja taustalauluista sekä myös kappaleesta tehdystä lyriikkavideosta, joka niinikään julkaistiin julkaisupäivänä 2.4.2020 YouTubessa. Kappale on julkaisupäivästä alkaen kuunneltavissa ja ladattavissa kaikista yleisimmistä suoratoistopalveluista kautta maailman.

Advertisement

2 Comments

  • Moi Kari!

   Kiitos viestistäsi! 🙂
   Omaa sähköpostiosoitettani en tarkoituksella juuri jakele mm. roskapostin vuoksi. Yhteydenotot toimivat hyvin juuri näiden sivujen kommenttikenttien kautta, kuten tämäkin viestisi ohjautui sähköpostiini. Lisäksi yhteyttä voi ottaa keikkasivullani https://markkutouronen.com/keikat/ olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Siellä on myös näkyvissä ohjelmatoimistoni sähköpostiosoite info@soundbytemusic.fi sekä puhelinnumero 044 5253260.

   Ystävällisin terveisin

   Markku

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s