UUSI SINGLE ”AJATUKSISSAIN” SUORATOISTOPALVELUISSA 15.09.2020!

Markun uusi single ”Ajatuksissain” on Virroilta lähtöisin olevan Jouni Keskisen sävellys ja sanoitus. Se on lennokkaasti eteenpäin liitävä, jalan alle käyvä rakkauslaulu, jota tekee mieli kuunnella aina uudestaan ja uudestaan peräjälkeen. Kappale on alun perin sävelletty tangoksi, tähdäten jokunen vuosi sitten Seinäjoen tangomarkkinoiden sävellyskilpailuun. Nyt julkaistava Markun versio kappaleesta on sovitettu ns. beat-iskelmäksi.

Laulun iskelmäsovituksesta sekä miksauksesta ja masteroinnista vastaa Sami Ekholm, kuten myös bassosta sekä kaikista muista instrumenteista, paitsi kitaroista, jotka ovat Keijo Tuomisen käsialaa.

Singlen tuotantoprosessi on Markku Tourosen edellisistä singlejulkaisuista varsin poikkeava, sillä tällä kertaa jokainen muusikko tallensi omat osuutensa omassa kotistudiossaan, niin myös laulun on äänittänyt solisti itse kotonaan. Tällainen etätyöskentelytapa on parhaillaan elettävälle poikkeukselliselle ”korona-ajalle” tyypillinen. Nykyinen tietokonepohjainen äänitystekniikka ohjelmistoineen mahdollistaa tänä päivänä sen, että ei tarvitse välttämättä mennä erikseen studioon. Laadukas äänitystekniikka on kohtuuhintaan jokaisen ulottuvilla ja kotiin hankittavissa.
Singlen kannen valokuvan on ottanut Valokuvaus Marko Lapiolahti (http://www.okei.fi) ja graafinen ulkoasu on Kristian Roslanderin (Roseland Graphics, http://www.roseland.fi) käsialaa.
Single julkaistaan kaikissa mahdollisissa suoratoistopalveluissa 15.09.2020 sekä sitä on saatavissa myös CD-singlenä (rajoitettu erä).

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s