Loistava Laulaja -kilpailu 2021

Kuvassa suoraan semifinaaliin valitut laulajat vas. +60 v. sarjan Naiset Eija Kettunen, Varkaus. 45-59v. Naiset Jaana Saaristo, Janakkala. 45-59v. Miehet Markku Touronen, Virrat. 18-44v. Naiset Eva Vikman, Leivonmäki. 18-44v. Miehet Jyrki Ikonen, Joensuu. (Kuvasta puuttuu +60v. Miehet Jouni Takala, Lappeenranta).

Markku on mukana vuoden 2021 valtakunnallisessa Loistava Laulaja -laulukilpailussa ja selvitti tiensä semifinaaleihin voitettuaan oman ikäryhmänsä (45-59v.) puolivälieräkilpailun Hotelli Keurusselällä 28.08.2021.

Lue lehdistötiedote alta:

Kovatasoinen kilpailu laulettiin Keuruulla, Hotelli Keurusselällä.
Loistava Laulaja alkukilpailuun tuli ennätysmäärä osanottajia joista 183 valittiin puolivälieriin ja heistä 65 tuli kilpailemaan Keuruulle. Kaikki laulajat tulivat puolivälierän ensimmäiselle kierrokselle perjantaina 27.8. toiselle kierrokselle pääsi 50 laulajaa. Toinen kierros käytiin lauantaina päivällä ja kolmas kierros lauantai iltana, siinä lauloi 30 laulajaa. Ikäsarjoja kilpailussa oli kattavasti 18-44v. 45-59v. ja +60v. Naiset ja miehet olivat omissa sarjoissaan. Lauantaina 28.8. kilpailun kolmannelle kierroksella oli huikea taso. Ilmeisesti korona aika on innostanut laulajia treenaamaan ja monilla on ollut aikaa enemmän harrastaa. Jokaisesta sarjastavalittiin yksi laulaja suoraan semifinaaliin ja muutama laulaja valitaan vielä kunhan kaksi muuta puolivälierää on käyty.


Tuomaristossa istui oopperalaulaja, laulunopettaja Mari Vuorijärvi Tampereelta, Loistava Laulaja 2020 kilpailun voittaja Ailamari Vehviläinen Jyväskylästä ja muusikko, kapellimestari Timo Saarimäki Seinäjoelta. Tuomariston puheenjohtajana Martti Kuurila. Kilpailu laulettiin karaoketaustoilla, orkesteri tulee mukaan semifinaalista eteenpäin. Orkesterina on Mirka Dojan & Amorio. Loppukilpailuviikonloppu järjestetään Tapahtumahotelli Tallukassa, Vääksyssä.  28.-29.01.2022, tapahtumat näkyvät nettiteeveestä.

Tulokset, laulajat semifinaaliin:
+60 v. Naiset Eija Kettunen Varkaus
+60v. Miehet Jouni Takala Lappeenranta
45-59v. Naiset Jaana Saaristo Janakkala
45-59v. Miehet Markku Touronen Virrat
18-44v. Naiset Eva Vikman Leivonmäki
18-44v. Miehet Jyrki Ikonen Joensuu

(Lehdistötiedote: Martti Kuurila, Loistovirma Oy, www.loistavalaulaja.com)

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s