Uusia julkaisuja marraskuussa!

3 uutta julkaisua marraskuussa 

Ei Aika Mennyt Koskaan Palaa 

1.11.2021 julkaistiin suoratoistopalveluissa versioni vanhasta tutusta laulusta ”Ei Aika Mennyt Koskaan Palaa” (säv. B.L. Andrechewsky. San. P.J.Raittinen). Alun perin laulu äänitettiin paikallisesti kotikaupungissani Virroilla olleen entisen ja puretun Rantatien koulun muistoksi tehdylle videoproduktiolle. Ja se päätettiin julkaista myös itsenäisenä singlenä. Äänitys ja miksaus, sekä soitanto on Harri Niemisen käsialaa ja se tehtiin kaikkien aikojen ensimmäisenä sessiona Virtain uuden Yhtenäiskoulun studiossa. Masterointi toteutettiin Teemu Kinnusen MojoLab -masterointipajassa, niinikään Virroilla.

”Yön Tunteina” on ihan uusi ennen julkaisematon laulu, jonka kaunis sävellys on Kai Jämsän käsialaa ja tunteikkaat sanat ovat Juho Rintarunsalan kynästä.

Joskus laulujen tuotantoprojektit tapahtuvat sattumalta nopeasti. Joskus jonkun biisiprojektin kanssa kestää kauemmin aikaa, johtuen vaihtelevista elämän ja maailmantilanteista ja ehkä planeettojen asennoista, ennen kuin asiassa päästään maaliin. Tällainen projekti oli 15.11.2021 julkaisussa oleva laulu ”Yön Tunteina” (säv. Kai Jämsä. san. Juho Rintarunsala).

Elettiin tammikuuta 2020, kun armoitettu Teuvalainen sanataiteilija Juho Rintarunsala otti yhteyttä ja tarjosi minulle ko. laulua, jota luonnehti suurinpiirtein sanoin: ”Puhutteleva ja tunteisiinvetoava. Sisältää jotain sellaista haikeaa kauneutta, joka monia meistä suomalaisista koskettaa”. Mietin kappaleen demoa ensi kerran kuunnellessani näiden sanojen osuvuutta. Lisänä erittäin kaunis Kai Jämsän sävellys, niin se oli siinä. Ihastuin biisiin välittömästi. Kai Jämsä on tunnettu mm. Puolikuu -yhtyeestä. Hän on laulaja ja lauluntekijä, jonka tuotantoa ovat levyttäneet mm. Yölintu, Muska, Finlanders, Anna Hanski, Markku Aro, Marita Taavitsainen, Arja Koriseva, Charles Plogman ja Marko Maunuksela. jne. On suuri kunnia päästä tällaiseen joukkoon.

Ansiokkaasta musiikin tuotannosta, eli äänityksestä, miksauksesta ja masteroinnista vastasi jälleen kerran studiovelho Marko Lapiolahti/Noisy Silence Studio Laihialla. Marko soitti kappaleeseen myös kielisoittimet sekä perkussioita ja lauloi taustoja. Ville Korpi soitti urkuja ja rumpuja Jarmo Pikka. 

Tämä laulu on omistettu kaikille yössä valvoville, tunteellisille sentimentaalikoille, kuitenkin myös toivon kipinänkin sisältäen.

Tulkoon Joulu

Jouluihmiseksi tunnustautuvana olen aina halunnut tehdä version itselleni rakkaasta Pekka Simojoen ”Tulkoon Joulu” -klassikosta. Ja niin sitten joulun alla 2020, sai tämä versioni päivänvalon, mutta silloin ainoastaan Youtubessa, kunnes sitten 15.11.2021 julkaistiin joulusingle myös kaikissa mahdollisissa suoratoistopalveluissa. Sen voi kuunnella Youtubesta tästä linkistä: 

Joulusinglen taustat, äänitys, miksaus ja masterointi on Sami Ekholmin käsialaa, ja se tehtiin Ekholmin kotistudiossa Ruovedellä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s