Markku Touronen Band esiintyy Pub 66:lla la 24.09.2022!

Musiikillista valoa syksyn jo alkaneeseen harmauteen tuo Virtolaisille tuttu Markku Touronen Band, joka astuu Pub 66:n lavalle tulevana lauantaina. Luvassa on laulettua rautalankaiskelmää sekä hieman rokkiakin mm. Topi Sorsakosken, Jorma Kääriäisen sekä Baddingin jne. alan mestareiden hengessä.

Markku Touronen Band perustettiin vuonna 2017 aiemman Markku Touronen & Beat66 –kokoonpanon lopetettua toimintansa syksyllä 2016. Samalla nimi Beat66 päätettiin n. 11 vuoden toiminnan jälkeen ns. jäädyttää ja asettaa ansaittuun lepoon.

Haastavat viime vuodet pandemian vuoksi aiheuttivat bänditoimintaan haasteita ja hiukan pakollista taukoakin ja myös kokoonpanomuutoksia.

Yhtye esiintyykin Pub 66:lla nyt ensimmäistä kertaa uudistuneella kokoonpanolla, jossa vaikuttavat Markun ja hänen kitaristiveljensä Mauri Tourosen lisäksi niin ikään jo Beat66:sta tuttu kitaristi Esa Juntto, sekä bassossa Jonne Ylennysmäki Petäjävedeltä ja rummuissa on Jyväskyläläinen Mikael Lång.  

Markku Touronen Band toivottaa kaiken kansan lämpimästi tervetulleeksi viihtymään ja rentoutumaan Pub 66:lle sinivalkoisen rautalankabeatin tahdissa! Soitto alkaa jo klo 21.00, joten kannattaa tulla ajoissa paikalle!

Markku Touronen Band Facebookissa: https://www.facebook.com/markkutouronenband

www.pub66.fi

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s