UUSI Single Talven kylmät kyyneleet CD -formaatissa!

Mainiota joulukuista alkutalvea!

Single ”Talven kylmät kyyneleet” julkaistiin sähköisessä muodossa jo marraskuun puolivälissä ja sitä on kuunneltu nyt sekä Spotifyssa että Youtubessa reippaasti yli 2000 kertaa! Se on loistava juttu ja siitä kiitos kuuluu Teille kuuntelijat!

Spotify: https://open.spotify.com/track/2r8OIigmfCTtF4G0TXxXLU

Youtube: https://youtu.be/pEJkZEun0Gk

Sinkku on julkaistu nyt myös CD -muodossa ja lähtee nyt radiojakeluun, eli kohtapuoliin sitä saa toivoa soitettavaksi niin valtakunnallisilta kanavilta kuin paikallisradioistakin. Olkaahan aktiivisia radion suuntaan! 😀

CD-singlen voi ostaa omakseen SoundByte Verkkokaupasta: http://www.soundbyte.fi

Itse olen singlebiisiin ja sen toteutuksen lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen. Toivonkin että se pääsisi ansaitusti mahdollisimman monen ihmisen korviin ja että ihmiset pitäisivät siitä! Biisihän on hyvä kuin mikä, vanha Elvis -klassikko Summer kisses, winter tears. Kaikki on nyt kiinni vain siitä että olemmeko minä ja yhteistyökumppanini onnistuneet tekemään siitä tarpeeksi hyvän version.

ISON Kiitoksen ansaitsevat studiovelho Marko Lapiolahti Noisy Silence Studiosta, joka äänitti ja miksasi. Kapellimestarina häärinyt ja kielisoittimista vastannut Oliver -yhtyeen Korhosen Jokke. Mainio rumpali Hannu Luostari. Masteroinnista ja lopullisten saundien hiomisesta vastannut Teemu Kinnunen/Mojolab. Kansien layoutin luonut grafiikkaguru V-M Moksunen. Projektin taloudellisesti mahdollistaneet sponsorit Kuvaamo Into, Eurohonka Hirsitalot ja Virtain kaupungin kulttuuritoimi. Ilman Teitä tämä projekti ei olisi ollut mahdollista!

OIKEIN HYVÄÄ JOULUN ODOTUSTA JA OLKOON JOULUPUKKI TEILLE ARMOLLINEN!

Advertisement